04-06
KATALOG
1.4.-30.6.2024

NAJ ZASIJE ZA VAŠ DOM IN DRUŽINO

Z letom 1970 se je začela preusmeritev na področje predelovalne kemije, najprej po tuji licenci, nato pa z razvojem lastnih blagovnih znamk. Pri TKI Hrastnik, d.d. so pripravili program kakovostnih izdelkov široke potrošnje, ki vam bodo v pomoč pri različnih vrstah čiščenja v gospodinjstvu.

Mednje spadajo: 
 
- detergenti za pomivanje posode, 
- čistila za kopalnice,
- čistila za stekla,
- sredstva za odstranjevanje vodnega kamna. 


ROČNO POMIVANJE POSODE

MEGAMAX tekoči detergenti za ročno pomivanje posode

Megamax Balsam in Lemon sta nevtralni tekoči sredstvi za ročno pomivanje posode s prijetnim, blagim vonjem. Učinkovito čistita in dajeta lesk brez brisanja posode. Posebni dodatki izboljšajo sposobnost zadrževanja nečistoč v vodni raztopini. Uporabljata se za ročno pomivanje posode v gospodinjstvu. Megamax Green & Fresh tekoči detergent vsebuje površinsko aktivne snovi, ki imajo dobre čistilne učinke in blag učinek na kožo. Posebni dodatki izboljšajo sušenje posode in  ji vrnejo sijaj. Uporablja se za ročno pomivanje posode v gospodinjstvu, gostinskih objektih, šolskih in zdravstvenih ustanovah, ipd

- Megamax Balsam, 1 l
- Megamax Lemon, 1 l
- Megamax Green & Fresh, 4,2 l

ČISTILO ZA KOPALNICE

Megamax Bathroom, 750 ml

Čistilo za kopalnice je kislo, tekoče sredstvo za odstranjevanje oblog in nečistoč v sanitarijah. Učinkovito odstranjuje vodni in urinski kamen ter ostanke mila. Uporablja se za čiščenje straniščnih školjk, bidejev, pisoarjev, kadi, umivalnikov, kabin za tuširanje in vseh keramičnih in plastičnih površin ter površin iz nerjavečega jekla.

ČISTILO ZA STEKLO

Megamax Glass, čistilo za steklo, 750 ml

Čistilo za steklo je prozorna tekočina. Čistilo je kombinacija alkoholov in tenzidov, katerih sestava učinkovito čisti vse vrste površin. Čistilo ne pušča lis in zagotavlja sijaj brez izpiranja. Čistilo za steklo je namenjeno za čiščenje vseh vrst steklenih, plastičnih, keramičnih, lakiranih površin, TV ekranov, pohištva, okenskih stekel in ogledal.

VEČNAMENSKO ČISTILO ZA ROČNO ČIŠČENJE

Megamax Universal, večnamensko čistilo za ročno čiščenje, 1,5 l

Univerzalno čistilo temeljito odstranjuje umazanijo, ne pušča sledi, izpiranje ni potrebno. Je tekoče večnamensko čistilo za ročno čiščenje vseh vrst oblog iz naravnega in umetnega kamna, keramike, umetnih mas, lakiranih materialov, emajliranih površin in površin iz nerjavečega jekla.


ODSTRANJEVANJE VODNEGA KAMNA

Megamax Limescale & Grime, sredstvo za odstranjevanje vodnega kamna in trdovratnih madežev, 750 ml

Megamax Limescale & Grime, odstranjevalec vodnega kamna in trdovratnih madežev, je izredno učinkovito univerzalno in neprekosljivo močno čistilo za čiščenje trdovratnih oblog vodnega kamna, kalcijevih in magnezijevih madežev, rje in nesnage. Odstranjuje tudi ostanke mila, usedline in sajavost. Čisti brez drgnjenja različne kromirane in nerjaveče površine, keramiko, plastiko in steklo. Uporablja se za čiščenje v kopalnicah, kuhinjah in povsod, kjer nastajajo obloge vodnega kamna ali rje.
TRGOVINA
ASORTIMA
GOSTINSTVO
ASORTIMA
Tekoči detergent za ročno pomivanje posode Balsam
1 l
Več
Tekoči detergent za ročno pomivanje posode Lemon
1 l
Več
Tekoči detergent za ročno pomivanje posode Green & Fresh
4,2 l
Več
Čistilo za kopalnice
750 ml
Več
Čistilo za steklo
750 ml
Več
Večnamensko čistilo za ročno čiščenje Universal
1,5 l
Več
Sredstvo za odstranjevanje vodnega kamna in trdovratnih madežev Limescale & Grime
750 ml
Več