04-06
KATALOG
1.4.-30.6.2024

Usmerjeni k strankam, osredotočeni na uspeh: smiselne rešitve in odlični rezultati. Ženejo nas inovativnost, talent in timsko delo.


Naša poslovna obljuba sega mnogo dlje od besed. Ahac je pri zagotavljanju skupnih rešitev v dobavni verigi na samem vrhu. Obseg naših zmogljivosti in strokovno znanje rastejo vse od leta 1991; od takrat neprestano pridobivamo vse več vodilnih blagovnih znamk, ki še naprej širijo in krepijo našo ponudbo hrane in pijače. Temu smo dodali še lastno proizvodnjo in svoj sortiment dopolnili s tehniko, ki jo potrebuje vsak dom.

Gostinstvo

Dostavljamo vam najboljše iz Slovenije in iz sveta, do praga vsakega lokala, v vsakem kotičku Slovenije.


Za svoje dobavitelje in kupce smo vrhunski partner. Zagotavljamo nizke stroške in visoko kakovostne storitve: gostincem ponujamo vrhunski izbor, hkrati pa dobaviteljem zagotavljamo kupce kjerkoli v Sloveniji.

Ahac je celovito opremljen dobavitelj in distributer, ki deluje po vsej Sloveniji s strateško razporejeno mrežo logističnih središč.

Številne lokale, klube in restavracije oskrbujemo z osnovnimi potrebščinami, kot so pivo, vino, žgane in brezalkoholne pijače, vse do gostinske opreme, kot so točilni aparati, kozarci in drugi pripomočki za strežbo gostov. Naš cilj je zagotoviti vse na enem mestu za vse stranke, da so lahko prepričane, da so našle v podjetju Ahac najboljšo rešitev in da so za svoje poslovanje sprejele pravo odločitev.

Kaj pomeni storitev Ahaca “vsestranski partner”:


  • skrbimo za videz številnih lokalov, da je v stilu blagovnih znamk, ki jih zastopamo in distribuiramo ter hkrati usklajen s podobo samega lokala;
  • pripravljamo privlačna marketinška gradiva;
  • s hostesami izvajamo promocije izbranih blagovnih znamk v posameznih gostinskih lokalih oziroma na izbranih dogodkih.

Zaradi odličnega dela ekipe, profesionalnega odnosa, dolgoletnih izkušenj in strokovnosti nam svoje izdelke zaupajo priznane slovenske in tuje blagovne znamke, ki jim utiramo pot v skoraj vsak slovenski lokal, pri čemer skrbimo, da ohranijo in utrdijo svojo pozicijo na trgu. Vsako leto v lokale pripeljemo nove izdelke, ki skupaj z nami rastejo in se razvijajo.

Z nami vaše podjetje ne le uspe, ampak tudi uspeva!Svoje tridesetletno znanje in izkušnje nadgrajujemo s svežimi idejami. Tak pristop je spodbudil širitev Ahaca v podjetje kakršno vidite danes, ko sodelujemo z velikimi blagovnimi znamkami, kot so Staropramen, Paulaner, Hoegaarden, Löwenbräu, Stella Artois, Beck’s, Corona, Leffe, Bavaria, itd.

Vaš uspeh je naš uspeh.

 

Trgovina

Trgovec se ne postane, trgovec se rodi. V Ahacu imamo trg v mezincu: vemo, kaj je potrebno, koliko se porabi, kako se postavi, kdaj, kaj in kje se kupi. Rojeni smo za trgovino.


Smo podjetje, ki se ažurno odziva na nenehno spreminjajoči se trg. 

Naš portfelj je poln najbolj znanih blagovnih znamk, ki imajo bogato poreklo, dediščino in zgodovino. Smo zastopnik in distributer mnogih priznanih domačih in tujih blagovnih znamk, ki jih skupaj s principali gradimo in razvijamo ter skrbimo za večjo prepoznavnost in atraktivnost posameznega izdelka.

Veleprodaja


Dostavljamo naročeno blago, ustvarjamo pa tudi rešitve.
Zaradi izjemne kupne moči in več strateško razporejenih distribucijskih centrov so naše cene vselej nizke, zaloge pa zadoščajo za izpolnitev največjih naročil in zagotovitev najboljše kakovosti in izbire. Zato smo prva partnerska izbira za največje trgovske verige v Sloveniji.


Odlikujejo nas hitra izvedba, točnost naročil, obseg zalog ter obvladovanje vseh delovnih izzivov, ki so ključ do uspeha v naši stroki. Po drugi strani z dobavitelji gradimo in krepimo partnerski odnos, vse od strokovnega svetovanja do skrbnega nadzora blaga na polici, promocij in različnih prodajnih akcij. Naši dobavitelji, prodajalci in proizvajalci iščejo učinkovite nove načine za izboljšanje prodajne in operativne učinkovitosti. 

Maloprodaja


Vse, kar potrebujete, po ceni, ki si jo lahko privoščite.
Že pred desetletjem smo se odločili, da bomo tudi v lastni maloprodaji ponudili naše najbolj prodajane izdelke, da pomagamo v ponudbi doseči najboljšo ceno za najboljšo kakovost. Želeli smo ustvariti prostor za vse, s katerimi si delimo isto strast: dostavljamo najboljše, da vi pridobite najboljše.

Leta 2014 smo odprli prvo trgovino na drobno v Šentjurju, da se približamo sosedom. Po tistem smo odprli še dve, v Slovenski Bistrici in v Ljubljani, in v njih ponudili odlične izdelke za kakovostno kuho in prehrano. Vključili pa smo tudi izdelke za dom in delo, ki podpirajo veselo življenje - nekatere od teh izdelkov pa smo začeli celo proizvajati sami! 

Da, dobrote Droga so naše! Pa tudi Iskra in Iskra ERO, da lahko svoje od nekdaj priljubljene znamke najdete v naših trgovinah po najboljših cenah. 

Maloprodajne trgovine Ahac si predstavljamo kot kraj, kjer si lahko ogledate in kupite na stotine izdelkov in nujnih potrebščin za vaš dom in kuhinjo. Na isto lokacijo se lahko odpravite, ko potrebujete bogato izbiro pijač, rojstnodnevno darilo za prijatelja ali prvovrstne sestavine za resničnega gurmana. Smo pravi kraj za pokušino odličnih domačih craft piv. Smo pravi kraj za vse, ki potrebujete testenine, vložnine, ali El Sabor čips. K nam lahko pridete po vrtalne stroje, metre, kovčke z orodjem, kosilnice in druge tehnične izdelke.

Pripravite se na navdih!

Ker za zadovoljno življenje ni dovolj le kuhinja, pa smo pravi kraj tudi za vse druge malenkosti, s katerimi vaša hiša postane dom.

Proizvodnja

Pri Ahacu si prizadevamo, da tudi v najbolj vsakdanjih trenutkih najdemo najboljše.


Velik del našega vsakdana je prehrana. Torej, le najboljše iz Ahaca!

Tak je proizvodni obrat Gosad v Središču ob Dravi, v katerem proizvajamo in razvijamo izdelke blagovne znamke Droga ter izdelke nekaterih trgovinskih blagovnih znamk.

Proizvodnjo v Gosadu delimo na tri linije:


  • linija za predelavo zelenjave in gob, kjer proizvajamo vse vrste vložene zelenjave;
  • linija za omake, kjer proizvajamo različne priloge, paradižnikov koncentrat in dodatke jedem;
  • linija za pakiranje citronske kisline (suha linija).

Svoje dolgoletne izkušnje smo združili z znanjem, dodali le najboljšo zelenjavo in z zavestjo o pomenu lokalno pridelane hrane znanega porekla pripravili izdelke, ki jih boste vzljubili. Tako je vse, kar je potrebno za vrhunski okus, združeno pod znamenito slovensko blagovno znamko Droga.

Droga že več desetletij spremlja naše mnoge vsakdanje in pomembne trenutke. Posebej prepoznavna in priljubljena je v našem delu Evrope, saj prinaša pristne okuse iz okolja. Najboljše kumarice, vložena paprika, ajvarji, rdeča pesa in druge priloge potrebujejo dobro osnovo – zelenjavo, ta pa pravo prst, podnebje in predvsem sonce. Tega je tukaj na pretek.

Tehnika

Iskra in Iskra ERO: ko želite, da so stvari narejene prav.

Če iščete kraj, kjer strokovnjaki iščejo posebna orodja, kamor prihajajo tako mojstri kot lastniki gospodinjstev, ste ga našli: v Ahacu smo posebno pozornost namenili tehnični ponudbi.

Smo razvijalci lastnih orodij in domačih tehničnih pripomočkov, znanih pod blagovnima znamkama Iskra in Iskra ERO.

Mi poskrbimo, da imate vselej izbiro! Naj bodo vaše zahteve ali načrti takšni ali drugačni, v Ahacu lahko najdete pravo orodje. Oglejte si naš vrtni program, električna orodja, gospodinjske aparate, izdelke za osebno nego.

Če želite stvari narejene do konca, potem izberite Iskro!Danes so izdelki Iskra posodobljeni in prilagojeni modernim potrebam ter sodobnemu življenju.

Mislimo tudi na mlade; in zdi se, da tudi mladi mislijo na Iskro. Kar zadeva program Iskra ERO, je to brez dvoma prva slovenska izbira za zahtevne hoby uporabnike.