04-06
KATALOG
1.4.-30.6.2024

ODIŠAVIJO IN OSVEŽIJO

Za dišave Devon se odločimo, kadar želimo svoje prostore odišaviti in osvežiti s skrbno izbranimi prestižnimi vonji. Proizvedene so na osnovi vrhunskih francoskih parfumskih olj, katerih sestava je od 12 do 36 različnih komponent. Dišave Devon nadomeščajo vsa druga dišavna sredstva in so enostavne za uporabo. Ker vsebujejo alkohol, to upočasnjuje razvoj bakterij. Enkratna kombinacija parfumskih olj poskrbi, da se v prostoru prijeten vonj zadrži skozi ves dan.

UPORABA DIŠAVE DEVON


Dišavno sredstvo nerazredčeno razpršimo na poljubno površino in pustimo, da se posuši. Sredstvo je univerzalno za uporabo v vseh prostorih (bivalni, poslovni, sanitarni prostori, avtomobili) in odstrani vse neprijetne vonjave. Osvežilec zraka DEVON razvije prijeten vonj v prostoru in nadomešča vse druge dišave.

KAKO DELUJEJO?


Dišave Devon lahko razpršimo na katerokoli površino, vendar pa dosežejo največjo efektivnost na keramičnih površinah, saj zaradi hladnejše temperature parfumska olja počasneje izhlapevajo. Za daljšo obstojnost jih ne razpršujemo na istem mestu, temveč s hitrim gibom roke razpršimo po večjem delu površine. Ker Devon vsebuje alkohol, bo na začetku vonj močan, ko pa ta izhlapi, se po nekaj minutah začnejo razvijati prijetni in nežni vonji v prostoru. 1000 ml plastenka s pršilko zadošča za 1250 razpršitev, kar zadošča za  srednje velik lokal za obdobje enega do dveh mesecev.
TRGOVINA
ASORTIMA
GOSTINSTVO
ASORTIMA
Devon Klasik
Prestižni vonj evkaliptusa, 1 l
Več
Devon Royal
Prestižni vonj sveže pečene jabolčne pite, 1 l
Več
Devon Oaza
Prestižni vonj pomaranče, manga in pasijonke, 1 l
Več
Devon Buble
Prestižni vonj žvečilnega gumija Hubba Bubba, 1 l
Več