04-06
KATALOG
1.4.-30.6.2024

HIDRA - PREMAGAJ UTRUJENOST NA VSEH TERENIH

Hidra ISO in Hidra UP sta osvežilni brezalkoholni izotonični pijači.

Hidra ISO je izotonična pijača z okusom limone na osnovi naravnega sadnega soka, ječmenovega slada in prepoznavne note hmelja, ki kot osvežitev med aktivnostjo prinaša edinstveno kombinacijo funkcionalnosti in užitka, hkrati pa tudi prepotreben vir tekočin in elektrolitov takoj po športu.  Hidra ISO je namenjena vsem, ki se profesionalno ali rekreativno ukvarjajo s športom, ne glede na starost, in želijo ostati v formi ter doseči dober rezultat.  
Po telesni aktivnosti telo potrebuje hidracijo in Hidra Iso je nova izotonična pijača, ki vam bo pri tem pomagala!

Hidra UP je brezalkoholna osvežilna funkcionalna pijača z okusom pomaranče, limone in limete ter sladkostjo, pridobljeno iz ječmenovega slada. Vsebuje vitamine in minerale in je idealna za vse, ki med delovnim dnevom potrebujejo dodaten vir energije.
Glede na vedno hitrejši življenjski tempo in vsakodnevne obveznosti zaposleni ljudje pogosto nimajo dovolj časa za raznoliko prehrano in potreben počitek. V teh situacijah izkoristijo vsako priložnost, da nadoknadijo izgubljeni čas. Za poslovneže, študente, popotnike, poklicne voznike in vse ostale, ki živijo s pospešenim tempom, Hidra Up obnavlja izgubljeno energijo in jih pripravlja na nove, vsakodnevne izzive.
TRGOVINA
ASORTIMA
Hidra ISO
Steklenica 0,5 L
Več
Hidra UP
Steklenica 0,5 L
Več
GOSTINSTVO
ASORTIMA
Hidra ISO
Steklenica 0,5 L
Več
Hidra UP
Steklenica 0,5 L
Več