01-03
KATALOG
6.1.-31.3.2024
Znamke
MAY / 2021

Predstavljamo: HIŠA VIN EMINO

S ponosom predstavljamo znano slovensko znamko vin Emino in njihovo novo linijo vin Relief.

 

Za vrhunska in kakovostna vina Emino iz šmarsko – virštanjskega vinorodnega podokoliša velja posebna harmonija – v njih se pretaka muzika domačih poljan in v slednji kapljici tisočletna vinska tradicija. Vsekakor je to dežela nasmeha in življenjske radosti, ki prija vinski trti in njenim ljudem.

K vsaki dobri hrani, k vsakemu srečnemu dogodku in za trdno zdravje - kozarec žlahtnega vina se zmeraj prileže. Začini dogodek. Mu prida posebno težo. Razveseli dušo in telo. Tako je Hiša vin Emino dodala pod svoje okrilje novo linijo vin Relief, katerih smo postali ekskluzivni zastopnik. Gre za buteljčno modro frankinjo, beli cuvée in rumeni muškat. To so harmonična in uglajena vina in so tisto, kar nekateri vinoljubci iščejo vse življenje, pa ne vedo, da je to pred njihovimi očmi.
Vina so pitna, gladka in živahna, na voljo pa so v treh polnitvah:


Enolog v hiši vin Emino se zaveda, kako pomembna je kakovost grozdja. Le-ta je bila zelo dobra, grozdje je dozorelo in na takšen način so odkupili grozdje z višjimi sladkornimi stopnjami. Vina v fazi zorenja lepo napredujejo po okusu, prav tako pa se gradi lepa aromatika.


V Ahacu smo iskreno veseli nove znamke, pod streho najboljših slovenskih in tujih znamk.