04-06
KATALOG
1.4.-30.6.2024
Aktualno
DEC / 2020

PISMO DIREKTORJA ROMANA MOŠKOTEVCA ZAPOSLENIM

Pismo direktorja Romana Moškotevca zaposlenim v podjetju Ahac ob koncu leta 2020


Spoštovani sodelavci,

leto 2020 bomo pomnili kot leto, ki je naša življenja postavilo v povsem nove dimenzije. Pandemija COVID-19 je povzročila negotovost, stres in travme tako v našem zasebnem, kot tudi poklicnem življenju.

Neverjetni izzivi, s katerimi smo se soočali v teh kaotičnih Covid razmerah, so iz nas vseh iztisnili najboljše kar je mogoče. S pripadnostjo in predanostjo delu smo se organizirali v novih razmerah in izjemno hvaležen in ponosen sem, da ste predano sledili vsem potrebnim spremembam, sooblikovali nove pristope in predvsem neustrašno delovali s pravo mero previdnosti.
Ponosen sem na to, kako močni in odločni ste.

Kljub negotovosti in nenehnim izzivom je bil naš cilj pravočasno izpolniti vsako naročilo in pomagati pri poslovanju naših partnerjev, hkrati pa zagotoviti, da nikoli ni prihajalo do zamud v nabavni verigi in zamud pri distribuciji. Zavedam se, da je prilagajanje tako zahtevnim razmeram od vas terjalo veliko mero potrpežljivosti, predanosti in tudi odrekanja.

Skupaj smo morali biti inovativni in neomajni za doseganje ciljev. Zavedamo se, da smo zaradi nastale Covid situacije v zelo podobnem, težkem položaju kot številna druga podjetja, pri nas in po svetu. Ni nam lahko, a s skupnimi močmi, sem prepričan bomo premagali tudi te ovire.
Za vse, ki to berejo, želim reči, da je bil to osebni boj vsakega od nas in da je hkrati to skupen uspeh vseh nas. Ne nameravamo se ustaviti, čeprav smo nekoliko upočasnili tempo.

Letos je bila naša prioriteta varovanje zdravja in ohranitev delovnih mest. Izredno sem ponosen na vas, moji sodelavci, ki ste v tem izjemnem času vsak dan delali in skrbeli za podjetje Ahac in da smo letos kljub vsemu uspeli tudi na novih področjih. V razmerah, ki so zahtevale izjemno organizacijo, smo uspešno nabavili maske in ostala zaščitna sredstva ter jih zagotavljali v času, ko je bila oskrba v državi najbolj potrebna.

Smo družinsko podjetje, ki obstaja že 30 let. Doživeli smo tako dobre kot slabe čase, vzpone in padce. Vedno strmimo k napredku in uspehom in vemo, da nam morebitne ovire pomenijo izzive k doseganju novih ciljev, izjemno pomemben dejavnik pri temu sta navdihujoča moč zaposlenih in predanost delu. Izjemno pomembno je, da zaposleni strmijo k istemu cilju, napredku in uspehom.

Skupaj smo bili v tej izjemno težki situaciji in skupaj ostajamo na poti rešitve iz nje.
Leta 2020 se bomo spominjali po tem, da je v nas vzbudilo neverjetno moč in borbenost in izzvalo nove poglede na možnosti poslovanja in prilagajanje novim razmeram. Takšne razmere razkrivajo, da je v povezanih zaposlenih izjemen potencial za uspešno delovanje podjetja.
V tem času ostanite samozavestni in zdravi ter motivirani in naj se še enkrat zahvalim za vaš trud in doprinos, saj se zavedamo, da sleherni zaposleni predstavlja izjemno pomemben člen v verigi podjetja, ki je le kot povezana celota lahko uspešno.

Naberite si novih moči in pojdimo pogumno v novo leto 2021.

S spoštovanjem in hvaležnostjo,

 

Roman Moškotevc
direktor