04-06
KATALOG
1.4.-30.6.2024
Znamke
JUL / 2020

OBSTAJAJO SADNI SOKOVI…IN TU JE PAGO. UŽIVAJTE V RAZLIKI!

Pago sokovi so ena od vodilnih blagovnih znamk v premium proizvodnji sadnih sokov.
V podjetju Ahac smo se odločili, da postanemo zastopnik in distributer za sokove Pago v Sloveniji, saj želimo gostom lokalov ponuditi široko izbiro kakovostnih sadnih sokov. Za sokove Pago se uporablja samo najboljše, na soncu dozorelo sadje.
 
Pago sokovi so znani po svoji vrhunski kvaliteti in dolgoletni tradiciji najboljšega okusa.
Skrivnost Pago uspeha je, da čisto sadje pretvarjajo v tekočo obliko: v rajsko sadno poslastico. Skrivnost Pago sokov v resnici niti ni nobena skrivnost. Vsaka Pago steklenička ne vsebuje nič drugega, razen čistega sadja. To pomeni, da ni umetnih arom, konzervansov in umetnih barv, saj za Pago sokove uporabljajo samo najboljše, na soncu dozorelo sadje.
Vsak požirek Pago soka je nekaj posebnega. Pago je zmagovalec na vseh testih okusa na slepo. V standardnem asotimanu ima 15 različnih, čudovitih okusov.
 
Ne glede na to, kateri okus izberete, klasičen, eksotičen, citrusni okus ali okus jagodičevja, požirek Pago soka je vedno užitek, s katerim se želite razvajati. Odkrijte svoj najdražji Pago sok v široki paleti najboljših okusov.
 
Pago BIO


Kakovost in zadovoljstvo, ki ga Pago ponuja že več kot 130 let, je zdaj na voljo v različici BIO. Z zagotavljanjem enakega zadovoljstva z okusom, se Pago danes usmerja k ekološki pridelavi, da bi barve in vonj narave približal tistim, ki vse pogosteje iščejo in izbirajo ekološke proizvode.
 
Zahvaljujoč skrbnemu izboru najboljših ekoloških pridelkov, kjer vsak plod daje samo najboljše, vam nudimo, da doživite edinstveno izkušnjo okusov. Pago BIO nudi 7 različnih okusov, klasičnih okusov, ki jih preferirajo ljubitelji sadnih sokov. Narejeni so iz 100% ekoloških sestavin. Ljubitelji Pago sokov lahko sedaj uživate tudi v izbranih ekoloških sadnih sokovih.