04-06
KATALOG
1.4.-30.6.2024
Aktualno
NOV / 2020

DEZINFEKCIJA IN ZAŠČITA

Zakaj sploh nositi masko na prostem? Kako razkužiti površine? Ali moram ob vstopu v stanovanje razkužiti čevlje?

Naše življenje se je korenito spremenilo! Navadne, vsakdanje stvari, ki smo jih do včeraj delali rutinsko in brez razmišljanja, so postale zapletene in vir stalne skrbi in zmede.

Iz doslej dostopnih raziskav vemo, da se virus Covid-19 prenaša z neposrednim stikom z okuženo osebo, respiratorno, torej s kapljicami okužene osebe, pa tudi z dotikanjem površin, ki so okužene z virusom.

Zaradi vsega tega je pomembna preventiva: nositi maske, razkuževati roke in dezinficirati površine.

V naši ponudbi boste našli vsa sredstva, ki jih potrebujete za "novo normalnost" izboljšane higiene in skrbi zase in za druge:

Čiščenje površine


Redno čiščenje in razkuževanje površin s pogostim stikom v vašem domu ali na delovnem mestu, je pomemben previdnostni ukrep za zmanjšanje tveganja okužbe.

Za to vam priporočamo:

Megamax Profi Baktoklor - površinsko razkužilo na osnovi klora. Koncentrat, 5,4 kg


Tekoče sredstvo na osnovi stabiliziranega natrijevega hipoklorita. Deluje učinkovito na širok spekter mikroorganizmov in virusov. Uporablja se za čiščenje in dezinfekcijo površin v gospodinjstvu (kuhinjski pulti, keramične ploščice, vse vodoodporne površine, kopalnice, WC školjke, umivalniki, talne površine, ipd.), za dezinfekcijo prostorov, naprav, delovnih površin in orodja, posode in zaščitnih oblek. Sredstvo se uporablja razredčeno z vodo in se izpira.


Megamax Profi Dez - površinsko razkužilo na osnovi alkohola. Brez izpiranja. 750 ml in 5 l


Megamax Profi Dez je tekoči proizvod, ki se uporablja za dezinfekcijo površin v prehrambeni industriji in gostinstvu, javnih ustanovah (kuhinje, šole, vrtci). Uničuje bakterije in plesni. Uporablja se nerazredčen (razpršeno na površini ali namočena krpa) in se ne izpira.

Upoštevajte navodila za čiščenje izdelka za varno in učinkovito uporabo, vključno z varnostnimi ukrepi, ki jih morate upoštevati pri nanašanju izdelka, na primer nošenje rokavic in zagotovitev dobrega prezračevanja.

Kaj lahko očistimo s temi izdelki za domačo in profesionalno uporabo:


Kljuke na vratih, mize, stole, ograje, kuhinjske delovne plošče, mizne površine, pipe, stranišča, stikala za luči, mobilne telefone, računalnike, tablične računalnike, tipkovnice, daljinske upravljalce, otroške igrače ipd.

Osebna higiena

Preprosti higienski ukrepi lahko pomagajo zaščititi zdravje vaše družine in vseh ostalih. Osnovno priporočilo je, da se ne dotikate obraza, še posebej, da se izognete predelu očes, nosu in šivom, ter si umijte in umijte ter umijte roke. Razkužila za roke so izjemno priročen izdelek, katerega nanesete na vse dele rok in 20-30 sekund drgnete, dokler se roke popolnoma ne posušijo.

Za razkuževanje rok ponujamo:

Brezkontaktno postajo za razkuževanje rok



V skrbi za vaše zdravje in zdravje vaših zaposlenih ter strank vam ponujamo higiensko postajo oz. stojalo za brezkontaktno razkuževanje rok.
Priporočamo namestitev stojala ob vaših vhodih, dvigalih in izhodih iz vaših prostorov.
SaniBasic Station je higienska postaja z avtomatskim dispenzorjem razkužila za zaščito pred virusi in bakterijami. V dozirnik se natoči 1L razkužila in zadošča za 1.000 doziranj.


Megamax Profi Sept Derm - razkužilo za roke, 500 ml in 5 l


Sredstvo na osnovi alkohola, ki se uporablja za higiensko dezinfekcijo nepoškodovane kože rok v javnih in zdravstvenih ustanovah, farmacevtskih in veterinarskih objektih, šolskih in predšolskih ustanovah, hotelih, gostinskih objektih, prehrambeni industriji in gospodinjstvih. Vsebnost alkohola: vsaj 70 %. Uporablja se nerazredčen in se ne izpira.
 

Dr. House - razkužilo za roke v gelu. 500 ml, refill 600 ml


Gel je pripravljen za uporabo. Namenjen je za osebno higieno, za higiensko razkuževanje rok. Vsebnost alkohola: vsaj 65 %.
 


Maske 

Troslojne zaščitne kirurške maske

V naši ponudbi najdete več različnih tipov mask. Maska na sliki je simbolična.
 

Brezstično merjenje temperature

Brezstični IR termometri

Hitro preverite temperaturo svoje družine ali zaposlenih!
To lahko storite z IR termometri, ki jih imamo na razpolago za domačo ali profesionalno uporabo. Brezkontaktni digitalni IR termometer poleg telesne temperature meri tudi temperaturo predmetov.
 

Dobavimo vam lahko tudi večje količine tovrstnih izdelkov.  Za vsa naročila in dodatne informacije pokličite: 03/ 746 66 46 ali pišite na: veleprodaja@ahac.si. 

Bodite varni in ostanite zdravi!