04-06
KATALOG
1.4.-30.6.2024
Obvestila za javnost
DEC / 2021

AHAC PRISKOČIL NA POMOČ JZ SOCIO

Če le lahko, po svojih močeh priskočimo na pomoč. Tokrat smo pomagali JZ Socio - javnemu zavodu, ki pomaga posameznikom in družinam v stiski, kateremu smo donirali nekaj pijače in hrane.
V podjetju Ahac smo pomagali Javnemu zavodu Socio. V okviru zavoda izvajajo programe pomoči materinskim domovom, varnim hišam, zavetiščem za brezdomce, večgeneracijskim centrom, skrbijo za socialno integracijo ranljivih skupin in zmanjševanje škode zaradi uporabe nedovoljenih drog v posebej prirejenem vozilu v večjih in manjših krajih Savinjske regije. Njihov program je namenjen uporabnikom, ki so se znašli v osebni, socialni, ekonomski, stanovanjski ali kakšni drugi stiski in za odpravo le - te potrebujejo strokovno pomoč.Oni so tukaj za njih, da jih podpirajo pri vsaki pozitivni spremembi v življenju. 

Kar je pomembno je to, da Javni zavod Socio pomaga uporabnikom, ki so dobesedno na robu. Skuša jim dati novo upanje, pomaga najti rešitve in jim nudi strokovno oporo pri nadaljnjih ravnanjih k čim bolj samostojnemu življenju.