04-06
KATALOG
1.4.-30.6.2024
OCT / 2022

AHAC – PONOSNI PREJEMNIK CERTIFIKATA IFS GLOBAL MARKETS FOOD

Z veseljem sporočamo, da smo ponosni prejemnik certifikata IFS Global Markets Food za vložnine, omake in namaze blagovne znamke Droga in druge izdelke, ki se v Središču ob Dravi proizvajajo pod našim okriljem. Podeljuje ga certifikacijski organ Bureau Veritas.

Naši izdelki, ki jih proizvajamo v Prlekiji, izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti, integritete, zdravja in varnosti, okolja ter družbene odgovornosti. »Proizvodnja DROGA dobrot je skrbno načrtovana in nadzorovana. V celotnem procesu proizvodnje prehrambnih izdelkov, vse od njive do mize, strmimo k varnosti in visoki kakovosti živil,« je izpostavil Roman Moškotevc, ustanovitelj in direktor podjetja Ahac d.o.o., ki je z odkupom blagovne znamke Droge leta 2011 izpolnil željo, da tradicionalne slovenske znamke ostanejo doma.

Potrjen certificiran standard varnosti in kakovosti je zgovoren dokaz, da smo na pravi poti in da delamo skladno z najzahtevnejšimi merili. »Odličnost, trajnost in zanesljivost nam omogočajo nenehno izboljševanje na področju zagotavljanja varnosti in kakovosti naših izdelkov, zato bodo naša zaveza tudi v prihodnje,« zaključi Moškotevc.