04-06
KATALOG
1.4.-30.6.2024
Aktualno
JAN / 2021

30 LET AHACA! TO JE RESNIČNO VELIK MEJNIK


Leta 2021 praznujemo 30. obletnico. Kar se je začelo kot majhno podjetje v majhni garaži na dvorišču, je danes vodilno podjetje na trgu distribucije živil, pijače in tehničnih izdelkov ter proizvodnje vložnin Droga


30 let Ahaca! To je resnično velik mejnik za vsako podjetje!

Leta 1991 je bil ustanovljen Ahac. Vse se je začelo v skromnih prostorih doma našega ustanovitelja, gospoda Romana Moškotevca, v Stopčah, v majhni vasici na Štajerskem.

Od tod je podjetje raslo. Sedež podjetja je še danes na istem naslovu, dejavnost pa se je skozi leta nenehno širila, prepoznane so bile nove priložnosti za razvoj in krepitev podjetja in sčasoma se je oblikovala močna distribucijska platforma, istočasno pa podjetje, ki danes šteje pet poslovnih enot širom Slovenije in sodi med največje v svoji panogi. Štejejo nas med 101 najbolj uspešnih podjetij v Sloveniji.

Danes vemo, da je Ahac ta uspeh dosegel s trdim delom, strastjo in zavzetostjo zaposlenih ter zaupanjem partnerjev. Posvetili smo se 30-letni odličnosti pri skrbi za blagovne znamke, oskrbi z distribucijo ​​ter izboljšavam in učinkovitosti poslovnih procesov, da našim strankam zagotovimo najkakovostnejše rešitve in storitve, hkrati jim pa pomagamo pri rasti.

#30letAhaca na omrežjih


Skozi leto 2021 se bomo ozirali nazaj -  kje smo začeli, kaj smo dosegli in kakšni so naši načrti za prihodnost.


Javnosti bomo predstavili pomembne dogodke iz naše zgodovine, obenem pa tudi zanimivosti in anekdote iz časa našega razvoja in rasti. 



Smo v času korone, zato bomo počakali varno obdobje, da osebno nazdravimo! Do takrat pa poiščite #30letAhaca na družbenih omrežjih, ali nam sledite na Facebooku in Instagramu.