01-03
KATALOG
6.1.-31.3.2024
Znamke
JAN / 2019

150 LET STAROPRAMNA – VSAK TRENUTEK ŠTEJE

Letos Staropramen praznuje 150 let polno dragocenih trenutkov, ki so nas pripeljali do popolno uravnoteženega piva. Kot zastopnik in distributer Staropramen piva smo ponosni, da na slovenskemu trgu nudimo kakovostno pivo bogatega okusa in z dolgoletno tradicijo.
 
V zadnjem stoletju in pol pivo Staropramen predstavlja tako simbol praške pivovarske tradicije kot tudi simbol popolno uravnoteženega življenja; življenja, v katerem najdemo pravo ravnotežja med obveznostmi in užitki.

Zato v letu 2019 Staropramen predstavlja svojo obletnico skozi slogan “Vsak trenutek šteje”, kjer se osredotoča na čas kot najbolj dragoceno vrednoto. Vse dokler se bomo trudili, da bo vsak trenutek štel, da bo vsak trenutek pomemben - tako v pivovarstvu kot v življenju - bomo vedno lahko dosegli popolno ravnovesje.
 
Ob praznovanju visokega jubileja Staropramna, bomo organizirali nagradno igro, kjer bomo podelili vrsto privlačnih nagrad. 20 srečnežev z njihovimi partnerji bomo odpeljali tudi v Prago na praznovanje 150. obletnice Staropramna, kjer bo na dvorišču pivovarne 12.9.2019 organiziran koncert Nile Rogers & Chic.
 
Ta visoki jubilej bo prav tako označen na izdelku, katerega etiketa bo skozi celo leto 2019 nosila motiv Astronomske ure v prahu, ene najbolj priljubljenih ur na svetu.
150 let Staropramna, polnih izkušenj in neprecenljivega znanja vrhunskih mojstrov, je jamstvo za popolno uravnoteženo pivo in navdih za mnoge druge pomembne trenutke v prihodnosti. Skozi vse leto 2019 bodo potekale aktivnosti v duhu visokega jubileja, 150. let.

Tvoj Staropramen. Že 150 let ustvarja tvoje trenutke še bolj posebne.