Trgovina

Podjetje Ahac se na področju trgovine ukvarja s pospeševanjem prodaje lastnih in tujih blagovnih znamk, ki jih proizvajamo, uvažamo ali distribuiramo. Osredotočeni smo na skrbno spremljanje razvoja trga, nakupnih navad, sprememb v pričakovanjih potrošnikov in tržnih niš, ki odpirajo prostor za nove produkte. Smo most med našimi poslovnimi partnerji in kupci, most, ki povezuje in ki ustvarja največje dodane vrednosti za obe strani.

Prav zaradi smelosti ciljev, odličnega dela ekipe in dolgoletne tradicije so nam svoje izdelke zaupale najuglednejše slovenske in tuje blagovne znamke.

Strateško delovanje

Prizadevamo si ostati v konkurenci najmočnejših distributerjev in hkrati postati vodilno podjetje v ključnih segmentih izdelkov v našem portfelju. Vemo, kaj počne naša konkurenca, zato pomagamo pri vzdrževanju in usklajevanju cen za kar največjo dostopnost končnemu potrošniku.

Lastna ekipa trgovinskih potnikov

Z lastno ekipo trgovinskih potnikov in analitičnim pristopom k spremljanju nakupnih navad ter trendov generiramo promet blagovnih znamk, ki so nam zaupane v upravljanje. Prisotni smo v vseh glavnih slovenskih trgovinskih, bencinskih in drugih verigah trgovin ter pri lokalnih trgovcih.

Novosti na policah

Nenehno se trudimo, da potrošniku predstavimo najnovejše smernice v hrani in pijači, s čimer prevzemamo pomembno odgovornost pospeševanja razvoja samega trga. Vsako leto na police slovenskih trgovin pripeljemo nove izdelke, ki skupaj z nami rastejo in se razvijajo.