Dejavnosti

Podjetje Ahac d.o.o. se je iz trgovinsko-distribucijskega podjetja razvilo v enega največjih zastopnikov in distributerjev v Sloveniji. V paleto dejavnosti smo dodali proizvodnjo hrane, s čimer smo še nadgradili obseg poslovanja in ponudbe.


Distribucija

Osrednja dejavnost podjetja Ahac je distribucija, ki jo delimo na distribucijo z zastopništvom in ekskluzivno distribucijo do posameznih kupcev, predvsem za slovenske proizvajalce.

Distributer v naši viziji in poslovanju ne pomeni samo dostavljalca, ampak predstavlja strateškega partnerja, ki pomaga razvijati in krepiti blagovno znamko. To kažemo s celovitostjo naše storitve, ki poleg distribucije zajema skrb za blago na polici, različne prodajne akcije, degustacije.

Prisotni smo v vseh večjih trgovinskih sistemih v Sloveniji, veliko pozornosti posvečamo tudi manjšim partnerjem in skupaj gradimo blagovne znamke.


Distribucija z zastopništvom

Desetletje izkušenj nam daje znanje, s katerim smo utrli pot na prodajne police in do končnih kupcev za marsikatero ugledno svetovno blagovno znamko. Vsako leto dodajamo nove.


Ekskluzivna distribucija

Storitev z izjemno dodano vrednostjo naših zmogljivosti opravljamo za ugledne blagovne znamke, ki želijo okrepiti svojo prisotnost v posameznih prodajnih segmentih ali na izbranih lokacijah.


Proizvodnja

Od nakupa leta 2011 močno krepimo proizvodno vejo, kjer združujemo svoje znanje na eni strani z lastnimi ali najetimi proizvodnimi kapacitetami na drugi strani. Poslovna enota Gosad v Središču ob Dravi proizvaja in razvija izdelke blagovnih znamk Droga, Droga Gourmet, Argo in MMM ter izdelke trgovinskih blagovnih znamk. Prav tako skrbi za ustreznost produktov, ki jih za linije proizvajajo zunanji partnerji.

    Proizvodnjo delimo na tri linije:

  • Linija za predelavo zelenjave in gob, kjer proizvajamo vse vrste vložene zelenjave.
  • Linija za omake, kjer proizvajamo omake in dodatke k jedem.
  • Linija za predelavo sladkorja, kjer meljemo in polnimo sladkor in pakiramo citronsko kislino.