Poslovne enote

Podjetje Ahac iz strateško izbranih lokacij nudi najboljšo podporo zastopniški, distribucijski in proizvodni dejavnosti na območju celotne Slovenije.

Danes delujemo na treh lokacijah: Centralno skladišče in uprava v Šentjurju, od koder oskrbujemo poslovne enote in končne kupce, poslovna enota z maloprodajno in veleprodajno trgovino v Slovenski Bistrici ter veleprodajna enota in distribucijski center za oskrbo posameznih trgovskih verig v Jaršah.


Šentjur

V Šentjurju pri Celju se nahaja sedež podjetja Ahac. Tukaj delujejo uprava, centralno skladišče in logistično središče za distribucijo, veleprodajna enota in maloprodajna enota. Obnovljeni in razširjeni, sodobno zasnovani objekti, omogočajo učinkovito delo, kupcem pa olajšajo nakupe.

Lokacija in kontakt →

Slovenska Bistrica

Poslovna enota v Slovenski Bistrici obsega veleprodajni oddelek in maloprodajno trgovino, kjer kupcem ponujamo celoten asortiman izdelkov iz ponudbe. Enota s skladiščnimi kapacitetami zagotavlja vmesno točko za oskrbo končnih kupcev, predvsem iz gostinstva.

Lokacija in kontakt →

Jarše

Poslovna enota v Jaršah skrbi za gostinsko in trgovinsko oskrbo skoraj polovice Slovenije. Veleprodajna enota zagotavlja poslovnim kupcem celoten asortiman izdelkov, ki jih ponuja podjetje na trgu. Skladiščne kapacitete služijo kot vmesna točka pri oskrbi končnih kupcev.

Lokacija in kontakt →

Središče ob Dravi

Proizvodna enota v Središču bo Dravi skrbi za proizvodnjo hrane za lastne blagovne znamke in za zunanje kupce. Prav tako skrbi za nadzor kakovosti in ustreznosti drugih lastnih izdelkov podjetja Ahac. Skladiščne kapacitete so namenjene skladiščenju zalog in zagotavljanju celoletno konstantne oskrbe kupcev.

Lokacija in kontakt →

Tehnika

Lokacija in kontakt →