O podjetju

Podjetje Ahac d.o.o. se je v 24 letih razvilo v enega največjih uvozniških in distribucijskih podjetij za pijače in hrano. V zadnjih letih smo zaradi nakupa blagovne znamke Droga močno okrepili svojo prisotnost v proizvodnji hrane. V prodajnem portfelju imamo mnogo blagovnih znamk, ki jih ekskluzivno uvažamo in distribuiramo ter številne ugledne znamke, kjer imamo ekskluzivno distribucijo do posameznih ciljnih kupcev.

Podjetje premišljeno izbira prodajne izdelke in k širjenju prodajnega portfelja pristopa strateško, zato smo eden večjih igralcev v distribuciji alkoholnih in brezalkoholnih pijač na slovenskem tržišču.

Z inovativnim pristopom prodaje, to je neposredno oskrbo trgovcev, ter z načrtnim pospeševanjem prodaje in posebno skrbjo za prodajne police je podjetje AHAC v preteklih letih doseglo zavidljive rezultate v prodaji izbranih blagovnih znamk in upravičilo zaupanje mnogih proizvajalcev in zastopnikov.


Vrednote


Partnerstvo

S podjetji, ki jih zastopamo ali distribuiramo njihovo blago, gradimo partnerski odnos, vse od svetovanja do prihoda izdelka v kupčeve roke. Kupci so tisti, h katerim so usmerjeni naši napori, zato vedno zadostimo njihovim pričakovanjem.


Zanesljivost

Poslovna stabilnost podjetja, utečene in preverjene organizacijske poti, pristopi in izkušnje nas utrjujejo kot zanesljivega poslovnega partnerja. Skrbimo za ugled in razvoj blagovnih znamk, ki so nam zaupane.


Kakovost

Na vseh točkah prodajnih in proizvodnih poti skrbimo za zadovoljitev pričakovanj. Kakovost storitve je tista, ki krepi naš odnos s poslovnimi partnerji, kakovost lastnih izdelkov pa tisto, kar veča zaupanje kupcev v nas.
Poslanstvo

Našim poslovnim partnerjem odpiramo poti do kupcev. Pomagamo jim, da svoje blagovne znamke razvijajo in pozicionirajo v skladu s strategijo.

Kupcu želimo ponuditi kakovostne izdelke, ki prinašajo pričakovano razmerje med kakovostjo in ceno.

Trgu ponujamo kakovostne prehrambene izdelke lastne proizvodnje, ki jih dopolnjujemo z novimi.

Vizija

Postati vodilno podjetje za prodajo pijač in hrane v Sloveniji.

Slogan

Trenutek prave odločitve.