Novice

Žrebanje nagradne igre "Corona - osveži poletje"

Znani so srečni dobitniki nagrad iz nagradne igre "Corona - Osveži poletje", ki je potekala v hipermarketih E`Leclerc. Čestitke vsem dobitnikom! Zapisnik žrebanja je na voljo tukaj.


PE Tehnika - Servis se je preselil na novo lokacijo

Obveščamo vas, da se servis nahaja na novi lokaciji - Stopče 31, 3231 Grobelno. Več informacij na 041 30 80 30.

Povezava do slike, ki prikazuje novo lokacijo [LINK].


Žrebanje nagradne igre Staropramen - Spar/Interspar 2017

Znani so srečni nagrajenci nagradne igre Staropramen, ki je med 21. 6. 2017 in 21. 7. 2017 potekala v trgovinah Spar in Interspar. Iskrene čestitke vsem nagrajencem! Rezultati so na ogled tukaj.


Žrebanje nagradne igre "S Staropramen osvoji skuter, hladilnik ..."

Žrebanje nagradne igre "S Staropramen osvoji skuter, hladilnik ..." Izžrebali smo srečne nagrajence naše nagradne igre, namenjene najbolj pridnim natakarjem. Rezultati so na ogled tukaj.


Žrebanje nagradna igra Občuti duh Prage – doživi jo tudi ti

V lokalih po vsej Sloveniji je potekala nagradna igra Občuti duh Prage – doživi jo tudi ti. Imamo srečne nagrajence, ki bodo to poletje uživali ob privlačnih nagradah. Če ste med njimi, lahko preverite tukaj. 


Nagradna igra Odsurfaj v poletje - Corona

V trgovinah Spar in Interspar med 19. 7. 2017 in 19. 8. 2017 poteka nagradna igra ODSURFAJ V POLETJE. Vabljeni k sodelovanju. Pravila so na voljo tukaj.


Nagradna igra Sunquick - Sadna osvežitev

Osvežite poletje z najboljšim sadjem Sunquick in sodelujte v nagradni igri Sadna osvežitev, ki poteka od 6. 7. 2017 do 31. 8. 2018 v vseh trgovinah Spar in Interspar. Sodelujete lahko na tri načine. Več informacij vas čaka tukaj.


Žrebanje Postani Staropramen MasterŠef

Izžrebali smo srečne nagrajence v nagradni igri Postani Staropramen MasterŠef, ki je potekala v trgovinah TUŠ. Če vam je bila sreča naklonjena, lahko preverite tukaj.


Nagradna igra Staropramen - Spar 2017

Vabimo vas v trgovine SPAR in INTERSPAR, kjer vas čaka poletna nagradna igra pivovarne Staropramen. Osvojite lahko vse, kar potrebujete v svoji kuhinji - hladinika Bosch, sete posode Emo ali predpasnike Staropramen. Vabljeni k sodelovanju. Pravila so na voljo tukaj.


Nagradna igra Corona - Osveži poeltje

Vabimo vas v hipermarkete E.Leclerc, kjer od 21. 6. do 21. 7. 2017 poteka nagradna igra Corona - Osveži poletje. Osvojite lahko deske SUP ali japonke in brisače za lepe trenutke na plaži. Vabljeni k sodelovanju. Pravila so na ogled tukaj.


1-10 od 39 rezultatov