Novice

Nagradna igra Sunquick ICE zamrzni in uživaj

Pred nami so vroči poletni dnevi. Uživajte v izdelkih Sunquick ICE in hkrati sodelujte v nagradni igri, ki poteka od 15.6.2018 do 15.8.2018 v trgovinah Tuš po Sloveniji. Pravila nagradne igre so tukaj.


Nagradna igra ''S pivom Trooper na Iron Maiden''

Bi želeli na koncert Iron Maiden v Zagrebu, 24.7.2018? Sodelujte v nagradni igri ''S pivom Trooper na Iron Maiden'' in z malo sreče bo vstopnica vaša.

Nagradna igra poteka od 10.6.2018 do 10.7.2018 v trgovinah Spar in Interspar. Več o nagradni igri najdete tukaj.


Nagradna igra Ohladi Staropramen v Smegu

Osvoji posebno Staropramen izdajo legendarnega SMEG hladilnika in ostale privlačne nagrade. Nagradna igra poteka od 23.5.2018 do 4.7.2018. Več na: http://staropramen.com/sl.


Nagrajenci nagradne igre ''Moja Staropramen zgodba''

Nagrajenci nagradne igre ''Moja Staropramen zgodba'' so objavljeni na: https://www.facebook.com/Staropramen.Slovenia. Vsem nagrajencem iskreno čestitamo!


Nagradna igra ''Staropramen v družbi prijateljev''

Naroči Staropramen zase in za prijatelja in z malo sreče takoj zadeni nagrado. Več o nagradni igri v izbranih gostinskih lokalih si preberi tukaj.


Nagradna igra Moja Staropramen zgodba

Staropramen je na svoji pločevinki napisal svojo Staropramen zgodbo. Deli z nami tudi ti svojo Staropramen zgodbo in se poteguj za lepo nagrado. Nagradna igra traja od 23.4.2018 do 6.5.2018. Več na https://www.facebook.com/Staropramen.Slovenia.


Nagradna igra Beck`s

V svojem najljubšem gostinskem lokalu naroči pivo Beck's in z malo sreče takoj zadeni nagrado. Čaka te majica ali steklenica piva Beck's ali kemični svinčnik. Pravila nagradne igre so tukaj.


Rezultati nagradne igre Staropramen sodček

Srečni nagrajenci nagradne igre Staropramen sodček so objavljeni na linku: http://staropramen.com/sl/promotions/staropramen-barrel. Iskrene čestitke.


Nagradna igra Staropramen sodček

Sodeluj v nagradni igri, ki poteka od 28.2.2018 do 13.3.2018 in si prisvoji Staropramen sodček. Za več informacij klikni na link: http://staropramen.com/sl/promotions/staropramen-barrel.Žrebanje nagradne igre SUNQUICK - Sadna osvežitev

Izžrebali smo nagrajence v nagradni igri Sunquick - Sadna osvežitev, ki je potekala v trgovinah Spar in Interspar. Vsem sodelujočim se zahvaljujemo za sodelovanjem, srečnim nagrajencem pa iskrene čestitke. Izžrebanci in zapisnik so na voljo tukaj.


1-10 od 50 rezultatov