Novice

Žrebanje Postani Staropramen MasterŠef

Izžrebali smo srečne nagrajence v nagradni igri Postani Staropramen MasterŠef, ki je potekala v trgovinah TUŠ. Če vam je bila sreča naklonjena, lahko preverite tukaj.


Nagradna igra Staropramen - Spar 2017

Vabimo vas v trgovine SPAR in INTERSPAR, kjer vas čaka poletna nagradna igra pivovarne Staropramen. Osvojite lahko vse, kar potrebujete v svoji kuhinji - hladinika Bosch, sete posode Emo ali predpasnike Staropramen. Vabljeni k sodelovanju. Pravila so na voljo tukaj.


Nagradna igra Corona - Osveži poeltje

Vabimo vas v hipermarkete E.Leclerc, kjer od 21. 6. do 21. 7. 2017 poteka nagradna igra Corona - Osveži poletje. Osvojite lahko deske SUP ali japonke in brisače za lepe trenutke na plaži. Vabljeni k sodelovanju. Pravila so na ogled tukaj.


Žrebanje Staropramen - Pripravljeni na piknik?

Znani si srečni nagrajenci nagradne igre "Staropramen - Pripravljeni na piknik?". Vsem sodelujočim hvala za sodelovanje!

Podatki o nagrajencih so na voljo tukaj.


Žrebanje: Droga - Čas je za piknik

Znani so nagrajenci nagradne igre Droga - Čas je za piknik, ki je potekala v trgovinah Spar in Interspar. Čestitke vsem nagrajence in hvala za sodelovanje tudi vsem drugim. Izžrebanci so na vpogled tukaj.


Pravila nagradne igre Občuti duh Prage - Doživi jo tudi ti

Predstavljamo vam novo nagradno igro, ki je namenjena vsem gostom gostinskih lokalov. Več informacij se nahaja tukaj.


Pravila nagradne igre Postani Staropramen Masteršef

Želite postati pravi master šef v svoji kuhinji? Odkrijte novo nagradno igro Staropramen v trgovinah Tuš in se potegujte za privlačne nagrade. Pravila si lahko ogledate TUKAJ.


Pravila nagradne igre Staropramen - Pripravljeni na piknik

V trgovinah Mercator vas od 26. 4. do 31. 5. 2017 čaka nagradna igra Staropramen. Pripravite se na piknik in sodelujte. Pravila za sodelovanje so objavljena tukaj.


Pravila nagradne igre S Staropramnom osvoji skuter, hladilnik ...

Za tiste, ki se najbolj trudijo, da niste žejni, smo pripravili posebno nagradno igro. Namenjena je gostinskemu osebju v lokalih, kjer je na voljo praško pivo št. 1 na svet Staropramen. Več o pravilih vas čaka tukaj.


Nagradna igra Droga - Čas je za piknik

Imate vse za piknik? Ne pozabite kupiti odličnih izdelkov Droga v trgovinah Spar in Interspar ter se potegujte za bogate nagrade. Več o nagradni igri najdete tukaj.


1-10 od 32 rezultatov