Novice

Nagradna igra Moja Staropramen zgodba

Staropramen je na svoji pločevinki napisal svojo Staropramen zgodbo. Deli z nami tudi ti svojo Staropramen zgodbo in se poteguj za lepo nagrado. Nagradna igra traja od 23.4.2018 do 6.5.2018. Več na https://www.facebook.com/Staropramen.Slovenia.


Nagradna igra Beck`s

V svojem najljubšem gostinskem lokalu naroči pivo Beck's in z malo sreče takoj zadeni nagrado. Čaka te majica ali steklenica piva Beck's ali kemični svinčnik. Pravila nagradne igre so tukaj.


Rezultati nagradne igre Staropramen sodček

Srečni nagrajenci nagradne igre Staropramen sodček so objavljeni na linku: http://staropramen.com/sl/promotions/staropramen-barrel. Iskrene čestitke.


Nagradna igra Staropramen sodček

Sodeluj v nagradni igri, ki poteka od 28.2.2018 do 13.3.2018 in si prisvoji Staropramen sodček. Za več informacij klikni na link: http://staropramen.com/sl/promotions/staropramen-barrel.Žrebanje nagradne igre SUNQUICK - Sadna osvežitev

Izžrebali smo nagrajence v nagradni igri Sunquick - Sadna osvežitev, ki je potekala v trgovinah Spar in Interspar. Vsem sodelujočim se zahvaljujemo za sodelovanjem, srečnim nagrajencem pa iskrene čestitke. Izžrebanci in zapisnik so na voljo tukaj.


Žrebanje nagradne igre Corona - Odsurfaj v poletje

Znani so srečni nagrajenci nagradne igre Corona - Odsurfaj v poletje, ki je potekala v trgovinah Spar in Interspar. Iskrene čestitke! Izžrebanci so na ogled tukaj.


Žrebanje nagradne igre "Corona - osveži poletje"

Znani so srečni dobitniki nagrad iz nagradne igre "Corona - Osveži poletje", ki je potekala v hipermarketih E`Leclerc. Čestitke vsem dobitnikom! Zapisnik žrebanja je na voljo tukaj.


PE Tehnika - Servis se je preselil na novo lokacijo

Obveščamo vas, da se servis nahaja na novi lokaciji - Stopče 31, 3231 Grobelno. Več informacij na 041 30 80 30.

Povezava do slike, ki prikazuje novo lokacijo [LINK].


Žrebanje nagradne igre Staropramen - Spar/Interspar 2017

Znani so srečni nagrajenci nagradne igre Staropramen, ki je med 21. 6. 2017 in 21. 7. 2017 potekala v trgovinah Spar in Interspar. Iskrene čestitke vsem nagrajencem! Rezultati so na ogled tukaj.


Žrebanje nagradne igre "S Staropramen osvoji skuter, hladilnik ..."

Žrebanje nagradne igre "S Staropramen osvoji skuter, hladilnik ..." Izžrebali smo srečne nagrajence naše nagradne igre, namenjene najbolj pridnim natakarjem. Rezultati so na ogled tukaj.


1-10 od 45 rezultatov