Gostinstvo

Oskrba gostinskih lokalov je v podjetju Ahac prisotna od njegovih začetkov. V več kot 20 letih smo se razvili v enega najpomembnejših podjetij na tem področju v Sloveniji. Naše oskrbne poti niso osredotočene le na velika mesta. Prisotni smo v vsakem kotičku Slovenije, kar nam omogoča strateško razporejena mreža logističnih središč.

Prav zaradi smelosti ciljev, odličnega dela ekipe in dolgoletne tradicije so nam svoje izdelke zaupale najuglednejše slovenske in tuje blagovne znamke, ki skupaj z nami najdejo pot v domala vsak slovenski lokal.

Lastna ekipa terenskih potnikov

Vsak dan smo prisotni v vseh delih države, zato vemo, kaj gosti potrebujejo in kaj jim gostinci morajo ponuditi. Z lastno ekipo terenskih potnikov in analitičnim pristopom k spremljanju nakupnih navad ter trendov ustvarjamo pomembno dodano vrednost za blagovne znamke, ki jih ponujamo. Vemo, kaj počne naša konkurenca, zato pomagamo pri vzdrževanju in usklajevanju cen za kar največjo dostopnost končnemu potrošniku.

Razvejana mreža gostinskih lokalov

Med našimi največjimi poslovnimi partnerji v tem segmentu dejavnosti so mnogi lokali, bari, pubi, restavracije, gostilne, hoteli in tudi drugi veliki kupci. Ponujamo jim celovito paleto pijače in drugih artiklov za gostinstvo, gostinsko opremo, kot so točilni aparati, kozarci in ostali pripomočki za strežbo gostov. Vsako leto v lokale pripeljemo nove izdelke, ki skupaj z nami rastejo in se razvijajo.

Strateško delovanje

Prizadevamo si ostati v konkurenci najmočnejših distributerjev in hkrati postati vodilno podjetje v ključnih segmentih izdelkov v našem portfelju. Vemo, kaj počne naša konkurenca, zato pomagamo pri vzdrževanju in usklajevanju cen za kar največjo dostopnost končnemu potrošniku.